4. september 2011 til 4. mai 2012 er vi i Okhaldunga, Nepal. Åshild skal jobbe som fysioterapeut, Martin som lege og Simon og Endre skal være barn og muntrasjonsråd for foreldre, besteforeldre og pasienter. Denne blog'en inneholder litt om Nepal/Okhaldunga, litt om sykehuset og nyhetsbrevene er samlet. Legg gjerne inn kommentarer, men nett-tilgangen er i beste fall upålitelig, i verste fall fraværende, så mail er nok den beste måten å få tak i oss på. Innleggene våre kommer derfor til å være i form av nyhetsbrev ca en gang i måneden. Dersom du vil ha disse rett i innboksen, kan du sende en mail til martinbohler@gmail.com

mandag 29. august 2011

Om å ha noen i ryggen og noen foran

28. august var det forbønn for den lille misjonærfamilien på fire fra Nedenes bedehus. Det var fullt hus og så nær stormende jubel som man kan komme. Vi fikk drahjelp av (sviger-)far Erik som gjorde misjonærrammen komplett med lysbilder og sterke historier. Vi er takknemlige for å ha en flott og varm forsamling i ryggen.
Vi kjenner at vi tråkker i store spor etter modige mennesker som har gått foran oss; siden Jesus ba oss gå ut i all verden, har mennesker forlatt det trygge for å gå inn i ukjente, men ferdiglagte gjerninger. Takk for all støtte og oppmuntring så langt. Det blir spennende å se hva de neste månedene vil bringe:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar